γιατί eshop σε Opencart
Γιατί να επιλέξω Eshop σε Opencart;
07/03/2018
Προβολή όλων

Καλώς μας βρήκατε!

opencart

Μάλιστα, εδώ είστε.

Θα σας μιλήσω για κάποια πράγματα για εμάς σήμερα μιας και είναι το πρώτο Άρθρο μας στο Opencart.com.gr. Αρχικά να σας παρουσιαστώ για όσους δεν με γνωρίζετε, ονομάζομαι Ζερζελίδης Αλέξανδρος και εδώ που βρίσκεστε είναι ένα από τα δημιουργήματα μου.

Μετά απο πολύ δουλειά, γνώση, ατελείωτες ώρες μπροστά απο μια οθόνη, άγχος, καφέ και πολλά άλλα που αν σας τα αναφέρω μπορεί και να σας αγχώσω, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε πραγματικά, το Opencart και το Eshop που πάντα ονειρευόσασταν.
Ναι σωστά το έχετε ακούσει ξανά αλλά δεν είναι όπως τις άλλες φορές, πιστέψτε με. Εδώ έχουμε δημιουργήσει μια γερή βάση με γνώσεις που δεν λέμε ότι έχουμε μόνο εμείς αλλά μπορούμε να τις εφαρμόσουμε σωστά, όπως γνωρίζετε η γνώση είναι δύναμη και η γνώση που προσφέρουμε μεταφράζεται σε κέρδη για τον πελάτη μας.

Έχουμε επενδύσει στην σχέση μας με τους πελάτες, για εμάς δεν είστε απλοί πελάτες (ακόμη ένα κλισέ που μπορεί να έχετε ακούσει) και αυτό που εννοούμε με αυτό είναι ότι η γνώση μας έχει έρθει απο τα τις συνεχείς προκλήσεις που εσείς μας δείχνετε να βγάλουμε εις πέρας, τις νέες ιδέες σας και πολλά ακόμη.
Δεν είμαστε εδώ για δημιουργήσουμε βάση »σχεδίου» το οτιδήποτε, ό,τι δημιουργούμε και ό,τι προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους και στην εμπειρία μας σε αυτό που κάνουμε. Προσπαθούμε να παρέχουμε dedicated υπηρεσίες σε ό,τι έχει να κάνει με την πλατφόρμα Opencart, οι οποίες θα αποφέρουν σε εσάς πρώτα, γιατί όπως γνωρίζετε χωρίς εσάς δεν υπάρχουμε και εμείς.

Εν τέλει σας ενημερώνω ότι θα βρισκόμαστε εδώ για να σας ενημερώνουμε για ό,τι νέο υπάρχει γύρω από το αγαπημένο μας Opencart, να σας βοηθάμε και να σας αναπτύσσουμε έτσι ώστε να μην έχουμε σαν Ελλάδα να ζηλέψουμε τίποτα από το εξωτερικό.

Αλέξανδρος Ζερζελίδης
Αλέξανδρος Ζερζελίδης
Ο τρελός της παρέας, ο τύπος που είναι πανταχού παρών. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι Nerd με όλη την έννοια της λέξης συνεχώς κολλημένος σε μία οθόνη. Είναι ο ίδιος που θα σας βοηθήσει και θα σας βγάλει από τα διαδικτυακά σας αδιέξοδα, εμπιστευθείτε τον!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *