γιατί eshop σε Opencart
Γιατί να επιλέξω Eshop σε Opencart;
07/03/2018
Προβολή όλων

Φιλοξενία Opencart / Ηosting Opencart

Φιλοξενία Opencart

Τι σημαίνει «Φιλοξενία Opencart»;

Ξεκινώντας. φιλοξενία Opencart ή αλλιώς Hosting Opencart μπορεί κανείς να προμηθευτεί από μια εταιρεία παροχής Hosting, VPS ή Dedicated Servers, αυτό που μένει να γίνει είναι η επιλογή του Domain Name. Έπειτα, δημιουργείται μία Βάση Δεδομένων (Database), όπου θα ανέβουν όλα τα αρχεία του Eshop σας. Είστε έτοιμοι! Αλλά δεν αρκούν μόνο αυτά για ένα επιτυχημένο Eshop…

Η φιλοξενία Opencart από τους ειδικούς

Η φιλοξενία ενός Opencart Eshop είναι πολύ εύκολη υπόθεση, αρκεί να γίνει σωστά κι ολοκληρωμένα. Όλοι, πελάτες-τεχνικοί, θέλουμε ένα εύκολο αποτέλεσμα, αλλά περισσότερο θέλουμε ένα εύκολο κι αποδοτικό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό ακριβώς θα επιλέξετε την Opencart.com.gr για την επαγγελματική φιλοξενία του Opencart eshop σας.  Εν αντιθέσει με άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη φιλοξενία Opencart, εμείς δε σας παρέχουμε απλώς ένα χαμηλό κόστος. Αλλά το χαμηλότερο κόστος για τις προδιαγραφές που πληρούμε. Οι πανίσχυροι servers μας βρίσκονται στη Γερμανία για εγγυημένη ασφάλεια, ταχύτητα κι υπερσύγχρονες υποδομές. Που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στην Opencart κοινότητα. Κι όλα αυτά, βρίσκονται μόνο ένα κλικ μακριά σας!

Πότε μιλάμε για επαγγελματική φιλοξενία Eshop;

Η φιλοξενία του Eshop σας θα πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που οφείλετε να προσέξετε ξεκινώντας. Για να λειτουργεί σωστά το Eshop σας, θα πρέπει ο Server στο οποίο βρίσκεστε να πληροί όλες τις προϋποθέσεις ταχύτητας, ασφαλείας, επεξεργαστικής ισχύος και τέλος, συμβατότητας. Διαφορετικά, θα έχετε ένα Eshop που είτε δε λειτουργεί ολόκληρο σωστά, είτε δε λειτουργεί μέρος των εφαρμογών του σωστά ή ένα Eshop χωρίς καμία προοπτική να «ανέβει» στα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης(G0ogle, Yahoo, Bing), άρα ένα μη-ανταγωνιστικό ηλεκτρονικό κατάστημα.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για μία σωστή φιλοξενία ενός Eshop, θα πρέπει εκτός από έναν αξιόπιστο Server με την απαιτούμενη διαθεσιμότητα πόρων, Dedicated ή Cloud Dedicated, να είστε εξοπλισμένοι με HTTP/2, Firewall, Mod Security, Antivirus, αυτόματο σύστημα Backup, υπηρεσία Cloud DNS Nameservers, External Backups(Amazon S3) το απαραίτητο Control Panel (Cpanel) και πολλά ακόμη, τα οποία θα προσαρμοστούν βάσει των δικών σας προσωπικών αναγκών. Εμείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε την απαραίτητη εξειδίκευση και τεχνογνωσία προκειμένου να κάνουμε όλα τα παραπάνω να λειτουργήσουν αποδοτικά όλα. Χωρίς να δημιουργηθούν επιπλοκές ή επιβαρύνσεις στην ομαλή λειτουργία του Eshop σας. Θα πάμε το Eshop σας ένα βήμα παραπάνω, με υπηρεσίες βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης SEO και τις τελευταίες υπηρεσίες Marketing.

Αλέξανδρος Ζερζελίδης
Αλέξανδρος Ζερζελίδης
Ο τρελός της παρέας, ο τύπος που είναι πανταχού παρών. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι Nerd με όλη την έννοια της λέξης συνεχώς κολλημένος σε μία οθόνη. Είναι ο ίδιος που θα σας βοηθήσει και θα σας βγάλει από τα διαδικτυακά σας αδιέξοδα, εμπιστευθείτε τον!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *