Γιατί να επιλέξω Eshop σε Opencart;

opencart
Καλώς μας βρήκατε!
24/02/2018
Φιλοξενία Opencart
Φιλοξενία Opencart / Ηosting Opencart
09/03/2018
Προβολή όλων

Γιατί να επιλέξω Eshop σε Opencart;

γιατί eshop σε Opencart

Τι είναι το Opencart;

To Opencart είναι μια Opensource πλατφόρμα, που βασίζεται κυρίως σε PHP παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για επαγγελματικά ηλεκτρονικά καταστήματα. Διαθέτει ένα δυνατό και ενεργό community το οποίο παρέχει τεχνική υποστήριξη στους χρήστες της πλατφόρμας. Αλλά και πολλές συνεργασίες με τρίτες εταιρείες που παρέχουν εργαλεία για εγκατάσταση και παραμετροποίηση. Το Opencart σαν πλατφόρμα υποστηρίζει πάνω από 20 εκδοχές για τρόπους και συνδέσεις πληρωμής και περισσότερες από 8 μεθόδους αποστολής. Προσφέρει μια μεγάλη πληθώρα extensions για να καλύψει όλες τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού (Σύνδεση με Ελληνικές Τράπεζες όπως Πειραιώς, Eurobank, Εθνική, Alpha Bank). Αλλά και άλλες γνωστές σε όλους υπηρεσίες πληρωμής όπως VivaWallat, Paysafe κλπ. Ακόμα, περιέχει πάνω από 2,700 Themes για να προσαρμοσθούν στο δικό σας eshop! Επίσης, η πλατφόρμα του Opencart είναι η μοναδική που σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε  παραπάνω από ένα καταστήματα μέσω ενός interface.

Τι το κάνει μοναδικό;

Πρωτεύων ρόλο παίζει η ταχύτητα και οι πόροι που χρειάζεται, που σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό είναι πολύ λιγότεροι. Για να το καταλάβετε πολύ απλά για να τρέξει σωστά ένα Opencart το μόνο που χρειάζεται είναι με αξιόπιστη Φιλοξενία(Hosting) σε σύγκριση με το Magento που χρειάζεται εξ’ αρχής μεγάλα αποθέματα RAM και CPU για να μπορέσει να φορτώσει σωστά και απροβλημάτιστα. Η τιμές τον πρόσθετων είναι πολύ πιο φθηνές από τον ανταγωνισμό, πράγμα που το κάνει απόλυτα επεκτάσιμο ακόμη και για πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Είναι εύκολο για Eshop!

Μετά από εκατοντάδες δημιουργίες eshop σε Opencart αυτό που προσωπικά έχουμε να πούμε είναι ότι είναι η πιο εύκολη σε διαχείριση πλατφόρμα Eshop που υπάρχει αυτή την στιγμή.
Η ταχύτητες περάσματος ενός προϊόντος δεν ξεπερνάνε τα 2 λεπτά. Επίσης η διαχείριση του γίνεται πανεύκολα ακόμη και χωρίς εκπαίδευση για τους μη γνώστες. Όλο το σύστημα διαχείρισης του είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να διευκολύνει και να σας λύνει τα χέρια.
Μπορείτε να το δοκιμάσετε Εδώ!

Εν κατακλείδι, είμαστε εδώ για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και να απογειώσουμε την επιχείρηση σας. Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να σας λύσουμε όποια απορία και αν έχετε!

Αλέξανδρος Ζερζελίδης
Αλέξανδρος Ζερζελίδης
Ο τρελός της παρέας, ο τύπος που είναι πανταχού παρών. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι Nerd με όλη την έννοια της λέξης συνεχώς κολλημένος σε μία οθόνη. Είναι ο ίδιος που θα σας βοηθήσει και θα σας βγάλει από τα διαδικτυακά σας αδιέξοδα, εμπιστευθείτε τον!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *